NorthEast Monitoring DR200

HOLTER EKG DR200

Digitalni HOLTER + EVENT rekorder DR200/HE, sa zapisom na memorijsku karticu. Rekorder posjeduje LCD ekran za prikaz EKG signala i kontrolu istog prilikom postavljanja na pacijenta. Uređaj se može koristiti u HOLTER i EVENT načinu rada. U HOLTER modu rada, uređaj može raditi s jednom punom AA baterijom i 1 GB SD karticom sveukupno 14 dana. Velike programibilne prečac-tipke omogućavaju brzo i jednostavno podešavanje rekordera. Mogućnost snimanja pomoću 3, 5 ili 7-žilnog kabela. Broj uzoraka u sekundi je 180. Smanjena mogućnost artefakata s oklopljenim kabelom. Zadovoljava EC-38 standard. Odlikuje se ergonomskim dizajnom, robusnošću i dokazanom pouzdanošću.

Tehničke karakteristike:
• masa: 99.3 grama s baterijama i SD karticom
• dimenzije: 86 mm x 60 mm x 20 mm
• memorija: SD kartica
• detekcija pacemakera: da


Saznaj više
NorthEast Monitoring DR300

HOLTER EKG DR300

Digitalni HOLTER + EVENT rekorder DR300/HE, sa zapisom na memorijsku karticu i mogućnošću Bluetooth prijenosa podataka. Nova opcija Auto-event omogućuje automatsko prepoznavanje događaja bez da pacijent pritisne gumb. Rekorder posjeduje LCD ekran za prikaz EKG signala i kontrolu istog prilikom postavljanja na pacijenta. Uređaj se može koristiti u HOLTER i EVENT načinu rada. U HOLTER modu rada, uređaj može raditi s jednom punom AA baterijom i 1 GB SD karticom sveukupno 14 dana, dok u Event modu rada može raditi 30 dana s jednom punom AA baterijom. Podaci se analiziraju u LX Event softveru za Event mod rada, dok se u Holter modu rada, cijeli zapis može analizirati u HE/LX Analysis softveru. Mogućnost snimanja pomoću 3, 5 ili 7-žilnog kabela. Broj uzoraka u sekundi je 180. Smanjena mogućnost artefakata s oklopljenim kabelom. Odlikuje se ergonomskim dizajnom, robusnošću i dokazanom pouzdanošću.

Tehničke karakteristike:
• masa: 99.3 grama s baterijama i SD karticom
• dimenzije: 86 mm x 60 mm x 20 mm
• memorija: SD kartica
• napajanje: 1 AA baterija: alkalna, NiMH punjiva ili litij


Saznaj više
NorthEast Monitoring DR400

HOLTER EKG DR400

Najnoviji i do sada najmanji digitalni holter rekorder tvrtke Northeast Monitoring. Novitet je što se uređaj prilijepi za pacijenta pomoću elektroda pa nema potrebe za remenjem i torbicama. Osim male mase i jednostavnog postavljanja, odlikuje ga i mogućnost da pacijent ne skida uređaj za vrijeme tuširanja čime se povećava područje djelovanja i smanjuje briga pacijenta oko postavljanja nakon tuširanja. Ugrađena litij baterija omogućuje 14 dnevni holter sa samo jednim punjenjem koje je moguće putem USB punjača. Uređaj je kompatibilan s HE/LX Analysis softverom. Povezivanje s računalom putem micro USB ulaza. Snimanje zapisa moguće s jednim, dva ili tri kanala, a uređaj dolazi s jednožilnim ili trožilnim samoljepivim kablom.

Tehničke karakteristike:
• masa: 34 grama s baterijom
• dimenzije: 68 mm x 39 mm x 13 mm
• broj uzoraka: 180 uzoraka/sekundi


Saznaj više
LUMED EuroHolter

EUROHOLTER 3/12 kanalni Holter EKG sustav

3/12-kanalni holter EKG rekorder euro_holter 3/12 view i programski paket za analizu holtera euro_holter SW3/12.) Programski paket euro_holter SW3/12 je moćan alat za dijagnostičku analizu holtera EKG-a. Automatski kategorizira snimljeni nalaz u shvatljivu listu jedinstvenih morfoloških oblika, uključujući normalne ventrikularne, pacing, artefakte, SVE i nepoznate. Program označava svaku nenormalnost u dijagnostički isječak s klasifikacijom, vremenom pojave, srčanom frekvencijom i oznakama otkucaja. Dodatna informacija o EKG-isječku se može dodati u svakom trenutku. Prikaz na ekranu omogućava pregled i izmjene globalno ili individualno po epizodi. Program automatski analizira ST promjene u sva 3 kanala i prilagođava analizu za različite srčane frekvencije. Također je uključeno specifično kategoričko uspoređivanje frekvencija histograma i težine stanja pacijenta prema pregledu aritmija. Korištenje kalipera kod uređivanja omogućavaju jednostavnija i preciznija mjerenja. Jedinstven pregled tahograma označava regije atrijske fibrilacije/treperenja za ponovni pregled i ispis, omogućavajući brzo prepoznavanje vezanih anomalija. Omogućen je unos dnevnika pacijenta zbog koordinacije rezultata. Programski paket daje mogućnost fleksibilnosti da lagano prilagodite izvještaje koje želite te da postavite kliničke granice u skladu s vašim protokolima i preferencijama. 3-kanalni EKG rekorder omogućuje snimanje do 7 dana.

U paketu uz rekorder dolazi memorijska SD kartica 2GB, 5-žilni EKG kabel, 1 AAA baterija, 1 torbica s remenom.


Saznaj više
CARDIOLINE Walk400h

Walk400h

Holter EKG rekorder Cardioline walk400h walk400h je holter uređaj za snimanje posljednje generacije, koji ima mogućnost praćenja i memoriranja od 3 do 12 EKG kanala, a kompatibilan je sa softverom za iščitavanje holtera CARDIOLINE®. Uređaj walk400h je mikro-kompjuter visokih sposobnosti povezivanja s osobnim računalima i izuzetnoga kapaciteta memoriranja i obavljanja holterskih testova.

Karakteristike:
• Veliki grafički LCD zaslon u boji koji prikazuje do šest EKG signalnih grafova istodobno.
• Intuitivno osnovno korisničko sučelje.
• Bluetooth povezivanje s osobnim računalom, alternativno pomoću USB kabela.
• Opsežna pohrana podataka, mogućnost rada s testovima u trajanju od jednoga do sedam dana.
• Male dimenzije i težina za veću udobnost pacijentu.
• Radi sa samo jednom AA baterijom.

Svi se EKG kanali registriraju bez prekida u snimanju signala i bez ikoje vrste kompresije signala. Uređaj za snimanje sadržava memorijsku flash karticu kapaciteta 1 GB zahvaljujući kojoj se mogu memorirati holterski grafovi ukupnoga trajanja od jednoga tjedna.


Saznaj više