ZOLL Power Infusor

Power Infusor

Prva infuzijska pumpa namijenjena za davanje tekućine bez potrebe za držanjem boce s infuzijom na povišenom mjestu za pacijente koji imaju traumatske ozljede ili dehidraciju, za koje bolnički protokoli zahtijevaju intravenoznu terapiju. Power Infusor omogućava kontrolirano ubrizgavanje tekućina s lijekovima ili krvi automatski pritiskom tipke može u roku 2.5 minute ubrizgati 250 mL tekućine bez podizanja tlaka u vrećici za tekućinu; brzina i dužina ubrizgavanja se može namjestiti.

Karakteristike:
Power Infusor je malih dimenzija.
Jednostavan za korištenje i ima odobrenje za korištenje u zrakoplovu; prvenstveno je bio dizajniran za korištenje na bojišnici.
Vrećica s tekućinom može se položiti kako bi se olakšao transport; membrana u kristaloidnom odjeljku uklanja zrak.
Omogućeno doziranje tekućine bez zamaranja spasitelja.
Koristi baterijsko ili mrežno napajanje; sa 6 AAA baterija te može raditi do 8h.


Saznaj više
ZOLL Autopulse Plus

Autopulse Plus

Uređaj za automatsku masažu srca. Jedinstvena tehnologija omogućava učinkovitu i brzu primjenu uređaja. Tehnologija raspodjele opterećenja pomoću pojasa LifeBand omogućava ravnomjerni pritisak po čitavom obujmu toraksa, što izaziva kontrakciju miokarda sa svih strana. Nakon pritiska je omogućena kvalitetna dekompresija za maksimalnu koronarnu prokrvljenost.
Uređaj funkcionira kao dodatna osoba, osigurava kliničku sigurnost pacijenta te pruža sigurnost pacijentu i korisniku prilikom transporta. Autopulse sustav je intuitivan i jednostavan za korištenje, omogućava konstantne, visokokvalitetne masaže srca koje poboljšavaju cirkulaciju krvi.

Sustav smanjuje prekide u postupku oživljavanja što omogućava konstantan tlak koronarne cirkulacije koji je vitalan kod preživljavanja. Niz studija i široka primjena u velikom broju medicinskih ustanova potvrđuje kvalitetu i učinkovitost Autopulse sustava.


Saznaj više