ZOLL Z Vent EMS

Z Vent EMS

Ventilator Z Vent® jednostavan je za upotrebu, prenosiv, izdržljiv i robustan. Dizajniran da bude lagan i energetski učinkovit, Z Vent idealan je za sve vrste prijevoza: kopnena vozila hitne pomoći, prijevoze kritičnih pacijenata i zračne prijevoze.
Moguća 3 različita podesiva intervala mjerenja (dnevni, noćni te specijalni); intervali između 5, 10, 15, 20, 30, 45, 60, 90 i 120 min.

Težak manje od 4,5 kilograma, uz trajanje baterije do 10 sati, Z Vent idealan je prijenosni ventilator koji podržava sve dobi, od dojenčeta do odraslih osoba. Robusno kućište izgrađeno je prema vojnim standardima, izdržavajući elemente s kojima se osoblje EMS-a može suočiti bilo kojeg dana. Integriranim energetski učinkovitim kompresorom, Z Vent pomaže u očuvanju kisika tijekom transporta gdje je i najmanja količina bitna.


Saznaj više
ZOLL Z Vent Hospital

Z Vent Hospital

Prijevoz pacijenata s respiratornim distresom unutar bolnice može biti zahtjevan. Komplicirano je prebacivanje s ICU uređaja na maske s vrećicama ili druge uređaje za održavanje odgovarajuće razine kisika kod pacijenta. Podržava potrebe od dojenčadi do odraslih osoba.

Z Vent® nudi čitav niz mogućnosti ventilacije, čineći ovaj prijenosni ventilator ne samo jednostavnim za upotrebu, već i nezamjenjivim kod MRI, pružajući pacijentima visokokvalitetnu ventilaciju.


Saznaj više
ZOLL EMV+

EMV+ Prijenosni ventilator

Dizajniran da zadovolji vojne i civilne transportne standarde, svestrani prijenosni ventilator EMV + ® idealan je za zračni medicinski i sanitetski prijevoz dojenčadi (≥5 kg), pedijatrijskih pacijenata i odraslih. Samo 4,7 kg, EMV + je lagan, ali robustan i sadrži energetski učinkovit integrirani kompresor velikog protoka i sustav kisika. Bez presedana 10-satno vrijeme rada baterije i sustav s više izvora omogućavaju rad i brzo punjenje bilo kojim izvorom energije kopnenih vozila i zrakoplova.

Automatska kompenzacija za nadmorsku visinu do 25.000 stopa osigurava preciznu ventilaciju i sigurnost pacijenta čineći EMV + jedinim ventilatorom koji je testiran i odobren za puštanje u vojnu uporabu i siguran za letenje na raznim tipovima vojnih letjelica. Potpuno reflektirajući LCD te tihi i tamni način rada omogućuju rad u svim uvjetima.


Saznaj više